DANSAoSONA

Cursos de 

Danses del Món i Balls folk


MON CARDONA

En Mon és MESTREBALLADOR, especialista en danses populars i tradicionals d'arreu. Coneix un gran nombre de danses del món occidental, principalment d'Europa (Europa central, arc mediterrani, països nòrdics, illes britàniques, països balcànics, Europa de l'est, etc.) i també d'Amèrica (EUA, Mèxic, Canadà, etc.). 

Ha rebut formació tant a Catalunya com, sobretot, a d'altres països, intentant, si és possible, aprendre les danses de primera mà amb mestres búlgars, grecs, francesos, italians, sèrbis, alsacians, bretons, etc., etc.

Fa més de 40 anys que es dedica a ensenyar a ballar durant els que ha acumulat una gran experiència que s'ha tranformat en una manera d'ensenyar molt particular i efectiva. Està convençut que no és incompatible passar-s'ho bé amb l'ètica i respecte per les danses tradicionals.

Complementa la seva feina d'ensenyar a ballar amb la de sonador tradicional, formant part de diversos grups de música folk com el grup Sants & Fot.

Fa ja un grapat d'anys que està al capdevant del grup de danses d'Osona pel que han passat una bona colla d'alumnes.

Més informació: http://moncardona.trad.org


DANSES DEL MÓN

Són danses ballades, principalment en cercle obert o tancat, individualment o per parelles. Contradanses en línia, en cercle, en quadrat...

Són danses que ens arriben de les tradicions de Grècia, Bretanya, Occitània, Catalunya, Anglaterra, França, Bulgària, Portugal, Sèrbia, EUA, Israel, etc.

En aquests balls, a banda dels passos i la coreografia, és molt important la funció social, o sigui la relació amb els altres, la diversió compartida, l'amistat, etc.

Més informació: http://moncardona.trad.org


INSCRIPCIONS

- Per a inscriure-us o demanar alguna informació complementària ompliu el seguent FORMULARI.

- Les places són forçosament limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció.


Si no us funciona el formulari o voleu demanar informacions particulars podeu escriure un email a
CONTACTE @


COL·LABORA

- CEIP ANDERSEN 


Actualitzat el 16/09/2021 per en Mon Cardona